Zuid-Afrikaanse wijnproeverij

Proef Zuid Afrika in het gemak van je eigen huis

Laat Louise je op reis nemen in de wonderwereld van Zuid Afrikaanse wijnen en geniet tegelijkertijd van ware Afrikaner gastvrijheid in Nederland.

Louise biedt wijnproeverijen op speciale aanvragen aan. Dan creëert zij een onvergetelijke avond waarin een beeld-presentatie over Zuid-Afrika opgevolgd wordt door het proeven van exclusieve wijnen en genieten van heerlijke zelfgemaakte hapjes van echt Afrikaanse oorsprong. Alles natuurlijk in een gezellig en informele sfeer.

Louise is met haar 5 zussen en broer grootgebracht onder de sterren en zomerzon van de Klein Karoo op de boerderij Doornkraal. Hier wordt met o.a. Struisvogels en wijn de kost verdiend. Haar wortels liggen dus in Afrika, maar zij woont tegenwoordig met haar man en 3 kinderen in Stevensbeek. Hier is zij ambassadrice voor de beste wijnen uit Zuid-Afrika.

Elk jaar zoekt Louise persoonlijk een aantal wijnen van klein wijnboeren uit om in Nederland bekend te stellen. De wijnen worden gekeurd op grond van de smaakprofiel, oorspronkelijkheid en waarde voor geld.

Een proeverij voor gezelschappen vanaf 10 mensen is te boeken, maar heeft u andere wensen, dan is alles bespreekbaar. Vraag voor een vrijblijvende offerte aan.

Deze wijnen kom je niet tegen in de supermarkt!

wijnproeverij

Wilt u op uw verjaardag of een ander feest ook lekkere wijnen schenken? Ik kom met gekoelde wijnen, glazen etc. en uw gasten kunnen de hele avond proeven door u gekozen wijnen uit mijn assortiment. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u via het contactformulier een aanvraag sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wine is one of the most civilized things in the world and one of the most natural things of the world that has been brought to the greatest perfection, and it offers a greater range for enjoyment and appreciation than, possibly, any other purely sensory thing.” – Ernest Hemingway